OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vážený a milý návštěvníku,

těší mě, že jste zavítal na mé webové stránky. Prosím, přečtěte si níže uvedený text o podmínkách užití těchto stránek a ochraně Vašich údajů, aby nedošlo k nedorozumění a nejasnostem. Přeji si, aby Vám moje stránky přinášely užitek.

Beru ochranu Vašich soukromých údajů vážně a chtěl bych, abyste se při návštěvě mých internetových stránek cítili dobře. Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou záležitostí, kterou při mých obchodních procesech beru na zřetel. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

KDO JSEM A KDE MĚ MŮŽETE KONTAKTOVAT

Provozovatelem stránek je:

Tomáš Bango, Jana Palacha 1094, Mladá Boleslav 293 01, Česká republika

IČO: 05074533 DIČ: CZ9208251008

Kontaktovat mě můžete:

  • elektronicky na emailové adrese treninkfitness@treninkfitness.cz
  • písemně na adrese: Tomáš Bango, Jana Palacha 1094, Mladá Boleslav 293 01, Česká republika
  • Telefonicky na čísle: (+420) 608 937 924

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Provozovatel plně respektuje důvěrný charakter Vašich dat, která vyplňujete na těchto stránkách. Data jsou zabezpečena a chráněna proti zneužití.

Používám je ke vzájemné obchodní komunikaci a sdílení informací, do budoucna k realizaci možných obchodů, také k veškeré zákaznické administrativě a rovněž k marketingovým účelům.

Tato data jsou ukládána v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytována třetím stranám. Na požádání Vám podle možností obratem a písemně oznámím, zda a jaké osobní údaje mám o Vás zaznamenané.

Pokud by navzdory mé snaze o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím. Pokud máte otázky týkající se zpracování Vašich osobních údajů, rád Vám je zodpovím, pokud mně kontaktujete.

ZÍSKÁVÁNÍ A ZPRACOVÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Když mé webové stránky, zaznamenají mnou používané webové servery standardním způsobem IP adresu, která Vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy.

Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace přes webový formulář nebo vyplněním objednávky. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Mí spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z mé strany vázáni diskrétností.

Registrací na mých stránkách a vyplněním údajů do webového formuláře mi dáváte Váš souhlas dle zákona č. 480/2004 Sb. a umožníte mi zasílat Vám obchodní sdělení, ze kterých se můžete kdykoliv, dle zákonných podmínek, odhlásit a Váš souhlas tak vzít zpět.

Vyplněním případného prodejního formuláře zákazník souhlasí se zařazením jím vyplněných osobních údajů do databáze provozovatele, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním pro marketingové účely a s příjmem obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Zároveň zákazník uděluje souhlas s tím, aby mu provozovatel zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

MOŽNOST ODHLÁŠENÍ

Vaše údaje chci použít k tomu, abych Vás mohl informovat o mých produktech a službách, případně zjistit Váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit a já sjednám nápravu. V případě emailové komunikace se z odběru obchodních sdělení můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého mého emailu. V případě sms odesláním zprávy na kontaktní email.

COOKIES

Jakožto provozovatel stránek používám cookies k tomu, abych mohl sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili mé stránky. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.